Najnovšie recenzie zo sekcie Náhubky pre psov
Super komunikacia spokojný som veľmi aj pamlsky mojim milacikom poslali s tovarom gratis..
- Je to úplne ľahučký náhubok pes ho ani na sebe necíti
Tento tovar spĺňa moje očakávanie je mimoriadne výhodný nezaťažuje psa.
Dobrý
- Dobre sedí, kvalitný
- nasej krizenke po zakupeni aj pasoval, takze super
- umela hmota, ale vyzera byt dost pevny, zatial sme skusali iba raz
- otvor na nufak aj sa cez to by malo dat pit/jest
- cena tiez ok
Kupovali sme kvoli nutnosti mat nahubok v obchodnych centrach, verejnost, stanice a tak a toto myslim, spolahlivo splna. Je umelohmotny, takze ak ma pes buchne, asi modrina nebude, volny otvor pri nufaku aj dole, cize pes by sa mal aj cez obojok napit, vyzera byt dostatocne pevny, ked sa dobre nastavi, pes ho dolu neda, i ked zatial hodnotim iba po prvom pouziti na skusku. Ale mal by byt ok aj na dlhsiu prechadzku mestom. Cena tiez ok, za mna spokojnost.
- ok
- Prevedenie
- Vyborny material, relativne makky a pritom pevny
objednávala som si už druhý krát tento tovar , spokojnosť s tovarom aj cenou.
Zatial som nedostala fakturu na zaplatenie produktu a nemam ani samotny produkt. Hodnotit mozem az po doruceni tovaru.
Je výhodný
Trixie Nylonový náhubok podložený XXL 28-38 cm
Pridané: 12. apríla 2023
(naposledy upravené 12. apríla 2023)
Zakúpený v Váš Chovatel
v pohode
- Lahky,pevný.
- skladné
- malé
- tenké
- na občasné použitie
- hlavne proti požieraniu hlúpostí na prechádzke
- pes si to vie dať dole
Pes si to vie dať dole, ak to utiahneme príliš, mám pocit, že ho to až príliš tlačí. Je to skladné. vhodné do MHD. Pes to nemá rád, ale to nie je vada produktu ale jeho účelu.
- Sedí dobre
Je presne na papuľku, okolo krku.
- Uvidíme je mäkká ale preložená na je jednom mieste tak neviem či to tam nebude psa tlačiť ale na kontrolu k zverolekarovi stačí
- Psik ho neda dolu aj ked sa snazi
Mame dospeleho adoptovaneho psika, ktory velmi tazko znasa nove veci. Takze lahky kosik, ktory sme mu skusali dat bez problemov roztrhol. Tento drzi pevne a je dostatocne robustny na to, aby psik nikomu ani nahodou neublizil.
Konečne náhubok, ktorý psovi sedí. Perfektne vyriešené uchytenie. Pes má dostatok miesta na tlamu, na pitie či mňamku.
spĺňa svoju funkciu podľa potreby
Náhubok padá psíkovi z tlamy, remienok sa nedá upraviť tak, aby poriadne držal na hlave psa. Možno bolo treba menšie číslo, ale vidí sa mi nepraktický.
Zobrazujem 1 - 20 zo 114 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...6 Ďalšie »